IVS Blog

artikoolacije hooloovoo industrija video sadrzaja

Kako smo snimali Artikoolacije

Jedan od najzanimljivijih stvari koje je Industrija video sadržaja pratila ili učestvovala u njemu su projekat Artikoolacije naših drugara iz HOOLOOVOO-a. Pogledajte kako to izgleda. 

 

IT kompanija HOOLOOVOO je prvi klijent Industrije video sadržaja. Originalni su i drugačiji su i drugari su od kojih mnogo učimo. Ovo ipak nije priča o njima već o jednoj od njihovih zanimljivih ideja koji smo mi snimali i montirali. U pitanju je projekat Artikoolacije.

 

U proleće 2019. godine, Vrgović, direktor marketinga, prenosi nam ideju: HOOLOOVOO žele da podrže mlade umetnike tako što će im omogućiti da prave prodajne izložbe u kancelarijama u kojima sede programeri. Time će mladi umetnici nešto zaraditi, a HOOLOOVOO zaposlenima će umetnost doći direktno u kancelariju. Osim toga, drugi deo projekta će biti tribine sa neprogramerskom tematikom. 

Što se tiče briefa za video ekipu, bio je dosta slobodan što smo mi iskoristili, deluje na dobar način. Snimili smo tri priče o tri grupe umetnika koje su učestvovale u prvoj godini Artikoolacija. Stavili smo u prvi plan njihove poglede na život i svet, a samu umetnost (ako uopšte to može da se razdvaja) i učestvovanje u Artikoolacijama u drugi plan. Pogledajte ta tri videa. 

 

Prva izložba, april 2019.

Umetnici: Isidora RistovskiIsidora GarčevićDejan BoškovićRadoš RužićMiloš Milutinović, Đorđe Milutinović i Marko Kažić.

Više pročitajte OVDE.

 

Druga izložba, jul 2019.

Umetnici: Jovana JovanovićMarija KneževićMarija StankovićPetar Kovačević i Stefan Jovanović.

Više pročitajte OVDE.

 

Treća izložba, decembar 2019.

Umetnici: Tamara Bogavac, Dejan Ivanović, Andrej Žikić, Nikola Mihajlović i Ana Georgiev.

Više pročitajte OVDE.

Ove i sve druge videe koje je Industrija video sadržaja napravila, pogledajte OVDE