Uslovi korišćenja

Ovaj dokument definiše prava i obaveze posetioca web sajta Industrije video sadržaja (https://www.industrijavideosadrzaja.com) i svih pripadajućih stranica kao i prava i obaveze Industrije video sadržaja prema posetiocima sajta. Preporučujemo da se Uslovi korišćenja detaljno pročitaju jer se podrazumeva da poseta IVS sajtu znači i upoznavanje sa svim što ovde piše. Način na koji se IVS bavi podacima na svom sajtu pročitati u Politici privatnosti IVS.

Industrija video sadržaja je projekat iza koga stoji Mirko Rudić PR Video produkcija Apex Beograd (PIB: 111275310. MB: 65301768) sa sedištem adresi: Prvog maja 1. prilaz 1 Boleč, Grocka, adresa pošte je Mirijevski venac 37/6 Zvezdara.

Telefon: 064/6355737. Mail adresa: rudic.mirko@gmail.com.

Sav sadržaj na IVS sajtu (video, audio, tekst, fotografije, slike, ilustracije i drugo) je vlasništvo Industrija video sadržaja, osim ako to nije drugačije naznačeno. IVS je autor svih video radova sa stranice sajta Portfolio, međutim najčešći vlasnik tih radova su klijenti i saradnici za koje je IVS izradio videe. IVS ima dozvolu vlasnika videa da objavljuje videe zarad promocije svog rada. IVS ne zarađuje direktno od monetizacije video na društvenim mrežama poput YouTube već je video na IVS sajtu i priključenim društvenim mrežama i servisima isključivo služi u promotivne svrhe primarnog rada IVS – proizvodnje video sadržaja.

Sav drugi video sadržaj na IVS sajtu koji je u vlasništvu IVS je zaštićen CC BY-NC-ND licencom koja dozvoljava preuzimanje i distribuciju dela, ako/dok se pravilno naznačava ime autora, bez ikakvih promena dela i bez prava komercijalnog korišćenja dela. Tekstualni sadržaj sa stranice IVS blog je zaštićen CC BY licencom koja dozvoljava distribuciju, remiks, preradu, kao i komercijalno korišćenje dela, ako/dok se pravilno naznačava ime autora.

IVS ne odgovara za stavove iznete u komentarima na svojim stranicama, a posebno na strani IVS blog.

IVS ima pravo da bez obaveštenja uredi ili obriše komentare koji su ostavljeni na sajtu ukoliko proceni da su 1) nerelevantni, u smislu spam poruka, 2) ukoliko su predstavljaju povredu bilo koga prava drugih komentatora, autora, IVS ili bilo koga drugog pojedinca ili grupe.

IVS sajt može da sadrži linkove do drugih sajtova, međutim IVS nije odgovoran za sadržaje tih drugih sajtova niti posledica korišćenja drugih sajtova.

IVS zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kog sadržaja ili usluge na sajtu bez prethodne najave. Preporučujemo redovno praćenje ove stranice zbog tačnog informisanja.

Za sva pitanja pisati na video@industrijavideosadrzaja.com.