Politika privatnosti

Industrija video sadržaja (IVS) brine o sigurnosti svog sajta (https://www.industrijavideosadrzaja.com) kao i o podacima koje naši posetioci mogu ostavi na sajtu. Politika privatnosti definiše kako IVS sakuplja, koristi i štiti te podatke. Preporučujemo da se detaljno pročita ovu politiku jer se podrazumeva da poseta IVS sajtu znači i upoznavanje sa svim što ovde piše. Takođe, pogledajte i Uslove korišćenja IVS.

Postoje dve vrste podataka koje možemo prikupiti od posetioca sajta Industrije video sadržaja. Prvi su lični podaci koje dobijamo kroz forme i formulare na sajtu koje posetioci ispunjavaju. Tu je moguće ostaviti podatke poput imena, mejl adrese, kompanije i detalje u vezi sa projektom na kome posetilac želi da sarađuje sa IVS. 

Druga vrsta podataka koje prikupljamo jesu oni prikupljeni kroz cookies, pixcels i druge dodatke za društvene mreže.

Prikupljene lične podatke koristimo u komunikaciji i radu sa posetiocima odnosno potencijalnim saradnicima IVS, kao i zarad unapređenja kvaliteta usluga koje IVS pruža. Ne delimo ih sa trećim stranima osim ako nisu uključene u procese izrade video sadržaja ili ako nemamo vaše nedvosmisleno dopuštenje za to. Svi naši zaposleni su u obavezi da čuvaju podatke prikupljene kroz IVS sajt na šta ih obavezuje i interna pravila i propisi.

Na nekim stranicama IVS sajt moguće je da se ostavi mail adresa da bismo zainteresovanima povremeno slali newsletter, obaveštenja ili vesti iz naše kompanije. Na dnu svakog takvog mejla napravljena je mogućnost da se odjavite sa ovog servisa.

Ukoliko neko želi da povuče saglasnost za obradu ličnih podataka ili da zahteva brisanje svojih podatke iz IVS evidencije, potrebno je da uputi pisani zahtev za to na mail video@industrijavideosadrzaja.com. Na takav zahtev će biti odgovoreno u najkraćem mogućem roku.

Kolačići (cookies) služe za poboljšanje posetiočevog iskustva na IVS sajtu kroz praćenje njegovog ponašanja na internetu (meri se vreme zadržavanja na određenim stranicama, odakle se dolazi na IVS sajt, gde se odlazi dalje, itd.) ili zarad poboljšanja IVS ponude i kvaliteta rada, za otkrivanje grešaka na sajtu i slično. Upotrebu kolačića može biti regulisati u podešavanjima na pretraživaču samog posetioca IVS sajta.

Koristimo i Google oznake za ponovno oglašavanje pomoću kojih korisnicima prikazujemo oglase na osnovu njihovog interesovanja. Koristimo i piksel za Fejsbuk da bismo analizirali kako se koriste IVS usluge i da bismo posetiocima obezbedili što relevantniji sadržaj.

Politika privatnosti IVS se može ponekad izmeniti pa preporučujemo redovno posećivanje ove stranice zbog tačnog informisanja.

Za sva pitanja pisati na video@industrijavideosadrzaja.com.

Ova politika privatnosti važi od 1.2.2020.